Alla inlägg under maj 2008

Av Anna - 23 maj 2008 18:04

Ska strax åka iväg och grilla, mumma va gött!! svinhungrig!


Förbannat underbart med helg med! slutade tidigt idag så jag körde som hejsan hem och slängde mig på en filt och solade, måste for fuck sake passa på när vädret e kanon! Sen har jag varit duktig och tvättat bilen och klippt gräsmattan;)


Det var mini julafton för moi igår, både mina färgade linser kom (bruna) och mitt proactive kit ( för bättre hy ), sedan idag kom ett h´m paket hemdimpandes, me LÖÖÖÖÖVE. ;))


Dags o dra ut! puss

Av Anna - 20 maj 2008 18:50

Idag har våran minsta lilla kisse blivit kastrerad :( var riktigt jobbigt med tanke på att våran andra lilla kisse dog i höstast av samma ingrepp. Miss you Lillis älskling.

Detta gick tack och lov bra, han e redan pigg och busig. Slutade redan kl 12 idag så jag kunde vara hemma och hålla koll på honom, eller som jag sa på jobbet V.A.S.K = Vård Av Sjuk Katt ;) har man inga barn att vårda går det lika bra med katterna;)


Fick reda på idag att den 9 juni kommer domen om jag får förlängt vikariat eller ej, då skulle dom ha någon sittning på högkvarteret och gå igenom alla ansökningar. Så jag får se.

Dags o bada, sen se på film, Repmånad:) den passar ju mig lite just nu haha, me LÖVE IT!


Av Anna - 18 maj 2008 19:49

Då vart helgen snart finito. Har slöat och sovit hur mycket som helst, behövs ibland. Dock varit på kalas idag och firat svärmor, gud vilket frosseri det blev, fick med tårta hem med...LIVSFARLIGT!


Blä för att jobba imorgon. Det är trökigt att vara ledig, det är trökigt att jobba, va fan ska man göra för att bli nöjd? Livet e hårt.


Ska gå in på färgade linsor nu och klicka hem ett par bruna. Var längesedan jag hade på mig sånt nu, kul att förändra sig lite ibland:)


BYeee

Av Anna - 17 maj 2008 20:07

Jahapp då kom man hem igår då efter 1 veckas jobb i hemifrån. Har flugit herkan, passat upp besättningarna med mat 3 ggr om dagen, delat ut väder, haft kontakt i luften m.m Hotellet var fint fast kanske lite väl livlig trafik utanför. Har ätit gott och haft trevligt sällskap, andra kvällen drog vi till idas brygga och åt god ( men DYR ) mat, drack öl och satt ute i solen och kollade på alla båtar, så fint! Dagarna har varit långa, första dagen kom vi inte hem förrän vid 21, så runt 11 timmar har vi jobbat varje dag, minst! Så jag har sovit mycket nu sen jag kom hem kan jag lova :)



Gött o vara hemma iallfall!

Av Anna - 11 maj 2008 21:45

Japp då är det hederlig måndag snart igen då, och då flyger jag iväg och jobbar borta 1 vecka, gott att få göra lite andra arbetsuppgifter och samtidigt få lite mini semester. Har inte sovit ensam på drygt 3 år bara, se hur det går:(

Precis packat klart, fan jag kan INTE packa, vet inte vad jag ska ha med mig så jag slänger ner allt som bara finns, ett typiskt kvinnodrag kanske:) Springer och slänger ner saker i väskan hela tiden, det kan ju *va bra att ha* men vem behöver 10 toppar på 5 dagar liksom? Aja.


Så nu kommer det inte bli något bloggande fören jag kommer hem, om jag inte kan sno åt mig en dator på hotellet;)


Ha d så bra!

Av Anna - 10 maj 2008 19:18


Såhär gött hade jag hade, eller vi :)

Av Anna - 10 maj 2008 19:03

Snacka om att det har varit varmt idag! Låg ute på gräsmattan först och solade och käkade frukost imorse, men det blev FÖR varmt. Så begav oss iväg mot kållandsö istället, låg ute på en brygga och solade, fläktade lite mer.

Och färg har man fått minnsan:)


Nyss har vi suttit ute i skuggan och käkat hemmalagade hamburgade och druckit en kall öl, yammie. Sedan gick jag på och tvättade bilen i bikini, undra om grannarna blev glada;)


Hepp nu ska jag tvätta och packa, flyger ju iväg på måndag och jobbar en vecka, ska bli så jäkla skönt.


Sola lungt!

Av Anna - 7 maj 2008 20:01

Intervjun gick bra idag, skönt att få gjort det tidigt på morgonen så man slipper gå oroa sig hela dagen, om man hade fått komma på eftermiddagen eller så.

Nu får vi se hur det går.


Jäkligt gott väder idag! satt ute och solade på jobbet, på rasterna, som jag gjort dom senaste 2 veckorna, snacka om snygg bonnabränna jag har nu;)

Man blir så jäkla fräsch med färg i ansiktet, ser mycket piggare o gladare ut.

Solen får en inte bara att se snyggare ut, man blir både gladare och piggare. Varför kan det inte vara såhär underbart väder året runt för?


Fast nu undrar jag bara va fan jag hade på mig förra sommaren? vart e alla dom kläderna? hittar nada. Alltid samma visa, sen när vintern kommer undrar man vart fan alla sina varma kläder är någonstan. Suck.


Måste fram och köpa ögonbrynsfärg imorgon, dom bleks ju så jäkla mycket nu, helt vita nästan hehe, not nice. Får försöka att inte sitta med färgen så länge denna gången, sist blev dom helt super mörka, snacka om att jag gnuggade och tvättade hysteriskt sen eller:) hjälpte dock inte så mycket, fick gå omkring och se ut som en mupp;)


ha d så bra!

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 Nix
 Japp
 Nix, men jag vet vem du är

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards