Alla inlägg den 24 februari 2008

Av Anna - 24 februari 2008 15:37

Nyss vart inne på H´ms sida IGEN och klickat hem en jeanskjol och ett par nya svarta leggins, eftersom dom jag har nu är fulla med målarfärg sen renoveringen hehe. Usch jag är verkligen shopping beroende. Shoppat alldeles för mycket det sista nu, men... i cant help it! I LOVE IT!! Tur man har en pojkvän som låter en shoppa, eller det kanske inte är tur? jag kanske behöver nån som ryter åt mig ibland och säger STOPP!


Jobbar time imorrn igen då, fyy. Behöva gå upp tidigt, bara DET! Visst trivs jag med jobbet, det är inte det. Jag har bara en dum förmåga att inte tro på mig själv, att jag ska klara av det, att uppgifter är för svåra. Mitt ansvar är ganska så stort ibland, om jag inte har koll, så kanske piloter och bestättningar missar tiden då planet ska gå, jag kanske glömmer ringa till flygtornet och meddela att en flygning tillkommit eller har strykits, hemska tanke. SÅNT ger mig ångest. Jag ställer för höga krav på mig själv, och jag kan inte sluta. Att göra fel är inte mer än mänskligt, me know. Bara det att just JAG inte vill göra fel. När fel har gjorts och nån säger till mig mår jag bara så kasst, känner mig som dummast ivärlden och vill bara springa hem och dra täcket över huvudet.

Av Anna - 24 februari 2008 14:58

Någon som kan rekommendera någon bra tatuerings sida? Måste få lite inspiration! Har en tatuering som jag gjorde när jag var 18 år, och den blev sisådär, ojämn och konstig:(. Sen dess har jag länge tänkt på att göra om den, göra den större och *rätta* till felen. Men jag vet inte hur jag vill att den ska se ut. Vill inte ha något som någon annan har, denna jag har nu har säkert flera 1000 till eftersom den satt i bok.



Här är den, och som ni ser, den är inte perfekt, utan det finns skvadaker på den:( Många sådana, skitråkigt. Så ett tips till er, kolla upp tatueraren innan ni ska välja ett mönster, kolla hur hans tidigare *konstverk* blivit, och säg till om ni inte blir nöjda!

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 Nix
 Japp
 Nix, men jag vet vem du är

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards