Alla inlägg under februari 2008

Av Anna - 18 februari 2008 19:22

Måndagen är snart till ända då, bara 4 dagar till att jobba:)

Det var en slapp dag på the work, skönt sätt att börja veckan på. 

Sen jag började där har iofs ingen dag varit stressig, ÄN. Bara varit där sen i Dec så vi får väl se hur det blir längre fram, när man är färdig utbildad och kan allt. OM vikariatet blir förlängt och kanske till och med övergår till en fast tjänst, jobbet är ju eftersökt och det klassas som lite överklassigt att jobba åt försvarsmakten sägs det visst, så jag får vara glad att jag ändå fått in en fot.


Ska alldeles strax gå lägga mig och läsa en ny bok som damp ner i brevlådan idag, väntat länge på den. Befriad från ångest heter den och tipset att köpa den fick jag ifrån en annan bloggare.

Ångest lider väl alla av mer eller mindre. Om det så är ångest för att flyga, ångest inför att hålla ett tal, ångest för att gå till tandläkaren, panikångest eller allmänt prestationsångest så ska denna boken vara en hjälp på traven.

Själv är jag en väldigt lättstressad människa som tyvärr kan få ångest av allt möjligt, så det är väl i egentligen stressen jag borde ta itu med först, har köpt en del avslappnings skivor och sånt, man måste tänka på sitt inre, och inre stress är INTE nyttigt!

Stress och ångest är något jag tänker försöka bearbeta bort under 2008, som bloggen heter, det ska bli förändringens år!

Av Anna - 16 februari 2008 22:17

Svaret är nää, jag har fasen INTE kommit igång med min svält diet alias nutrilette som ja skulle sätta igång med imåndags *sucka* Jag vet hur helvetes trök det är. Drar ut på det in i det längsta, som alltid. Inväntar en annan dag, en annan tid som passar bättre....hmmm NÄR FUCKING DÅ? Bortförklaringar är det. Aja ska försöka sätta igång nästa veckan...eller? Anna panna...vart har du din KARAKTÄR!!!?


Shoppat lite idag igen, det är jag iallafall bra på. Ett par ljusgråa jeans ifrån veromoda, och lite saker ifrån Lager huse, underbara affär! Massa sjyssta saker till hemmet, en perfekt affär för att inhandla presenter! Me like!


Tog även en liten shopping runda i trollhättan efter jobbet i onsdags, var i behov av träningskläder eftersom jag och en till på jobbet tänkte sätta igång och hurta lite, vi får ju ta ut 3 timmars träning i veckan på arbetstid minnsan, och det tänkte jag passa på att utnyttja, och får att komma igång riktigt rejällt är ju alltid lite nya tränings stuffs en push:) Hoppas jag iallafall.


Hepp filmdags! The heartbreak kid med ben stiller.

Av Anna - 9 februari 2008 22:33

Blivit en del filmtittande idag, en direkt när vi vaknade, och nu en förut till tacosen:) Half nelson med ryan gosling, shit vad snygger den karln är;) filmen var o andra sidan totalt värdelös, men allt går att pina sig igenom sålänge det finns ögongodis med:) han var dock charmigare i the notebook.* sooo hot*

Well well. Efter denna kassa film sitter jag nu och bränner en annan vi ska se på när vi kryper ner i sängen snart, superbad heter den, en komedi som jag hoppas kan vara något att ha.


På måndag ska jag börja ett nytt liv i några veckor, minst 2 iallafall. Ska köra den hederliga svält kuren Nutrilette hehe. Fast med mängder av frukt för att få något att tugga på, och så att man känner en större mättnads känsla. Se hur länge jag står ut och hur mitt humör kommer att bli. Har försökt 1 gång förut, men jag blev som en kärring med värsta pms:en så jag höll ut i bara några dagar den gången. Därför jag ska köra tillsammas med frukt nu, hoppas d går bättre!

När kuren är avslutad får det bli mer motion och nyttigare mat, detta är bara en liten push påvägen, för att komma igång och bli sporrad av att man går ner lite i vikt. JAG VET att det inte finns några genvägar, vill man behålla den nya vikten så måste man ändra på kost och motion, me know. Vill bara att dom första kilona ska ramla av lite fortare, därför är denna kuren rätt ok;) well well, får se hur det går. Vet bara att något måste göras.  

Av Anna - 9 februari 2008 12:16

Underbara lördag! Se vad som händer idag. Morgonen inleddes iallafall med en film i sängen:) Distruber, tror den stavades så. Väldigt sevärd iallafall.


Tog en repa på stan igår, älsklingen behövde ha lite nya kläder så jag slet åt mig massa kläder och tvingade in honom i en provhytt:) Blev 3 par brallor och 2 tröjor. För en gångs skull köpte jag inget klädplagg till mig själv! *wow anna*

Men inne på the body shop kunde jag inte motstå att inhandla en ny ansiktskräm ur nya serien Aloe. En vårdande serie för torr och känslig hy som innehåller aloevera.


Har blivit helt kär i serien som får min hy att kännas helt underbar.

Hon rekommenderade mig att köra nattkrämen både på dagen och natten eftersom jag blir så extremt torr på vintern.

Läs mer om produkterna på the bodyshop.se.

Pris för ansiktskrämen är 219kr.

Av Anna - 8 februari 2008 22:53

Varför känns allt så jobbigt ibland?

O.R.K.A

Varför är det så...

Av Anna - 4 februari 2008 19:04

Inhandlade ett par nya skor idag. Varit på jakt efter ett par sjyssta stövletter ett bra tag nu. Nu är jag nöjd och glad;)

Av Anna - 3 februari 2008 19:23

Usch nu börjar söndags ångesten sätta in. Vill ha mer helg, mycket mer helg. Vet att det snart är fredag igen, för veckorna går ruskigt fort dom också, men ändå. Sov dags om 2 timmar:(

Önskar ibland att man hade ett jobb lite närmare bostaden, så man slipper sitta i buss 2 timmar extra av fritiden. Man får går upp ruskigt tidigt ( kl 5:20) och man kommer hem sent, 17:40. Det känns som att när det är måndag igen hinns inget annat med, mer än jobbet.


Drog iväg och solade förut, varmt o skönt:) Inte varit iväg på 1 år eller så tror jag. Trodde jag var smart som solade endast 15 min, istället för 25 som jag alltid har gjort förut. Men inte då, brände mig lika förbannat ändå i fejjan och på bröstet. Så imorrn när jag kommer till jobbet kommer alla tro att jag är generad eller nått hehe. Ska nog dra en repa till apoteket imorrn och testa deras brun utan sol, tror det är av märket aco? Den ska vara bra har jag hört av många, använder ju acos rengöringslotion och ansiktskräm och dom är verkligen bäst. Vill vara brun och fräsh, men vill helst inte sola solarium för att uppnå det, med tanke på riskerna. Men nångång ibland kan väl inte skada?;)

Av Anna - 3 februari 2008 16:01

Nyss varit inne på H´ms internet shop och klickat hem lite baskläder.

Det kan man aldrig få för mycket av.


 Söt klänning för 149kr.

Baslinnen för 49.50kr

Tröja för 98kr.

2 toppar för endast 49.50kr, helt sjukt billigt.

Skön cardigan, har redan en grå. 198kr.

Och dessa 2 toppar för 100kr, är H´ms erbjudande just nu när man beställer ifrån dom.




Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 Nix
 Japp
 Nix, men jag vet vem du är

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards