Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Anna - 22 juni 2008 18:53

Usch jag blir verkligen bara så less på mitt liv ibland. Känns som jag lever en 50 årings jävla liv. Eller jag menar vårat liv, vi är ju två om saken.

Man jobbar o sliter, helgerna består i att städa, handla, besöka föräldrar, laga mat. Herregud jag är 25 år! Vart är alla mina vänner? som man kan spontanfika med, gå på promenader och bara snacka skit ihop med, ut och festa, ringa till och bara tjöta om hur dagen har varit. Jag är trött på att dom enda samtalen jag får är ifrån morsan och karln. Vart FAN ÄR MITT LIV. Ska sambolivet vara såhär? ihopklistrade för evigt? låta allt annat försvinna. Jag vill göra något, ha en hobby, medans jag kan. Med kids i livet sen så kommer garanterat mitt liv bli ännu mer inrutat och istort sett omöjligt att kunna göra alla sakerna som jag vill göra NU.

Resa, umgås, spontan göra saker.......What the fuck.


Blir bara så less. Jävligt less. Jag är ung men lever mitt liv som en gammal  kärring. Snart är jag inte ung längre, då kommer ja för alltid att få leva som en trött gammal kärring och se tillbaka och ångra mig.

Jag har kommit på mig själv att jag lever inte det minsta i nuet. Jag lever i framtiden - när jag får det så löser det sig, sen i sommar då så, nästa vecka då osv. Inget blir bättre för att tiden går.

Jag måste göra något åt mitt extremt tråkiga liv, och det nu!

Av Anna - 22 juni 2008 15:17

Varför är det nästan alltid så, läs nästan, att när man har städat riktigt fint så vill man städa ännu mer! Man blir riktigt besatt och känner för att rensa både här o där och energin till att städa bara finns där helt plötsligt. När man har grisen hemma så finns bara inte städorken där, allt e jobbigt, man bara går förbi skiten och försöker tänka bort det.

Läste en artikel en gång om hur ordning och reda faktiskt gör dig mer harmonisk och lyckligare. Det är stressande för själen att ha oordning och stökigt hemma. Dessutom visar hemmet hur du mår. Vilket faktiskt stämmer.


Ännu en dag med regn. När ska kanon sommarn komma tillbaka?


Vecka 27 kanske jag får flyga till england över dagen, Cambridge, ett herkules ska dit för underhåll, så på hemresan flyger jag med ett annat plan hem, lite lyxigare med skinnsäten o grejjs ;)

I höst går även 3 flygningar till Usa, Los angeles, som ja verkligen vill med på! Står i våran utbildningsplan att vi ska ha gjort en sån resa, så vi får se om turen blir min i höst;) Me like isåfall ;)

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 Nix
 Japp
 Nix, men jag vet vem du är

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards