Alla inlägg under oktober 2008

Av Anna - 26 oktober 2008 16:51

Tjaa!


Ännu en söndag fylld med ångest inför att det snart är måndag igen! Fy! Dessutom ska jag få svar ifrån ett jobb som jag var på intervju hos för ett tag sen senast denna veckan, *nervöst värre*

Många tankar angående jobb situationen snurrar varje dag i mitt huvud, vet inte HUR jag ska göra med allt.


Annars har vi varit iväg på shopping idag, men vi var så jäkla trötta så vi gick mest omkring som zombies. Hittade dock en jättesnygg bling bling klocka i herrmodell som jag la beslag på och en gosig tröja. Sedan blev det storhandling av mat påvägen hem.


Igår var det lite fest i skövde, firade älsklingens kusin som fyllt år, så alla hans kusiner träffades plus respektive. Dom hade bokat bord på en resturang och sedan var det hemmafest, så vi kom hem sent igår, riktigt trött idag.


Ha en bra kväll!

Av Anna - 25 oktober 2008 11:43

Hahaha, diskret va?

Jag hoppas verkligen inte våra produkter som vi beställde efter jobbfesten kommer med en sådan lastbil ;))


Av Anna - 25 oktober 2008 11:28


Ärligt talat! Hur kan man tycka att detta är snyggt??

Hon ser ju fullkomligt sjuk ut, eller är det bara jag som tycker det?

Nä du lilla lilla miss beckham, förstår att din karl är otrogen.


Av Anna - 24 oktober 2008 23:16

Gud vad jag saknar att träna! Trodde aldrig dom orden skulle komma ur min mun, vad har hänt? ;) Dumma halsonten vill inte ge med sig riktigt än, så då vågar jag inte anstränga mig. Fasen att man skulle bli sjuk nu! Känns som konditionen kommer bli på noll igen.


Gud vad underbart med fredag! Kan det inte alltid vara det? ;) Vore göld.

Faan att det ska bli så gott att vakna utan att den förbannade klockhelvetet väcker en imorgon svintidigt!!


Nä nu är jag för trött för att ens orka skriva något vettigt, ska lägga mig i sängen nu och läsa, underbart.


Gonatt.

Av Anna - 22 oktober 2008 19:46

Sikket ruskväder det har varit ett tag nu, regn och blåst till förbannelse! Man vill verkligen inte kliva upp på morgonen alls, riktigt ruggigt höstväder.


Aroma massagen var föresten helt underbar! Testa om ni får möjlighet. Man satt och prata en liten stund innan för att hon skulle lära känna en lite, sedan blandande hon oljor efter vad hon tyckte man behövde! Det var en ganska mjuk massage, men spänningar släppte ändå, helt fantastiskt skönt.


Gud vad blek man känner sig nu vid denna tiden! Blir riktigt rädd när man ser sig själv i spegeln, får väl börja med BUS för cancer strålar vägrar jag köra.


Ha en bra kväll

Av Anna - 19 oktober 2008 21:14

Ååå imorgonkväll ska jag på aroma massage, gud vad skönt det ska bli!

Verkligen ett sätt att ladda upp kroppen på igen efter man har varit sjuk.


Har lite planer på att börja läsa 2 st kvällskurser, undra om man orkar med det samtidigt som man jobbar heltid? hmm. Skulle iallafall vilja ta ett ECDL körkort ( tror det heter så ) eftersom många kräver att man har det när man söker administrativt jobb, dessutom skulle jag vilja bättra på min engelska, något som dom flesta jobb vill att man kan ganska bra numera.


Ska spåna runt på detta.


Snart är det dags att gå sussa bingen, fy fasen vad tråkigt.


Av Anna - 19 oktober 2008 18:08

Jahapp då är det time to work imorgon igen då, jag är inte 100% bra än så vi får se hur det går, bara att bita ihop. Jag fattar verkligen inte HUR fort dagarna går, man hinner knappt vakna förrän det är dags att gå lägga sig. En vecka känns som en helg. En helg känns som en dag. Blir stressad bara jag tänker på det!


Nej nu är det dags att hänga upp tvätt och sen ta ett långt och varmt skönt bad! Jag är helt klart badberoende! Förstår inte hur någon kan klara sig utan ett badkar ?


Gud sikket meningslöst inlägg haha. Help me.




Av Anna - 18 oktober 2008 13:58

Dåså har vi fått sålt våran skrutt bil, äntligen! 2 norrmän kom och la beslag på den, dom ska köra folkrace med den haha. Iallafall så förstörde dom min dag, vi hade planer på att dra till skövde och kolla på en bil, men men. Varför bryta en trend, sitta hemma är ju alltid superkul, or NOT.


Föresten klickade jag hem dessa leggings när jag även beställde stövlarna, tyckte dom var söta med knappar längst ner.


Ovido - Quiz & Flashcards