Alla inlägg under oktober 2008

Av Anna - 16 oktober 2008 13:30

Saker jag måste ha ( läs VILL ha ) snarast!


Nya höststövlar i beige, så jäkla snyggt! Dessa ska jag lägga beslag på snarast!


Proactive kitet! Super bra för mitt annsikte, eftersom jag fortfarande lider av tonårshy, sucka. Varit utan detta nu ett par veckor och det märks. Dyrt men ack så värt det.


 En stooooor gosig stickad halsduk att svepa in sig i när det är kyligt ute, gott gott.


Och sist men inte minst, jag vill fixa fransk manikyr! Det finns inget finare och fräschare än ett par välgjorda naglar!


Vilket får mig att tänka på ett senare inlägg jag skrev - Man BLIR lyckligare av pengar, eller iallafall snyggare ;)

Av Anna - 16 oktober 2008 13:11

Hade tänkt dra och jobba idag, men orken fanns bara inte där, halsen är fortfarande kass och nu har rethostan börjat, sucka. Och orken är lika med noll, skulle kunna ligga still och bara söva 24/7 känns det som. Men man får pina sig och försöka göra annat, annars blir jag galen.


Men jag verkligen hatar att vara hemma från jobbet, men ser pengarna som försvinner och man får samma känsla som när man skolkade från skolan.


Mia, vi får leka när jag är frisk eller ska jag säga, friskare ;) Det vore mysigt med en fika ihelgen! Varm choklad och en söt kaka, va sägs?


Känner mig allmänt stressad, F:s pappa hade frågat om inte dom, F:s farmor och hans mormor och morfar kunde komma på en fika ihelgen till oss, eftersom alla inte har sett hur vi har det än sedan vi flyttade. Hur ska man hinna med? Varför fråga en sån sak när dom vet att jag är SJUK! Vem ska städa och baka fikabröd innan? haaaaalllååååå. Stress, stress.

Av Anna - 15 oktober 2008 22:15

Okej förra veckan gick jag från blond till brunett. Ingen big deal som det sägs på tv, för jag brukar bli mörkhårig vid denna tiden.


Men vad tycker ni?

Blond eller Brunett?

Av Anna - 15 oktober 2008 17:17

Det verkar vara baby yra just nu. Alla skaffar barn! Facebook är fullt med bilder på vänner som nyss klämmt ut en liten sötnos, vissa håller på och bakar den i ugnen än. Det känns som man snart är den enda kvar som fortfarande inte känner sig redo, eller iallafall har svårt för att ta ett sådant stort beslut. Jag är så himla glad för mina vänners skull, det är inte det. Det är bara så stort att ta in den. Mina partypinglor är mammor? Hallå, jag känner mig fortfarande ung och inte alls redo för att inta mamma rollen. Man blir lite stressad bara.


Nej nu ska jag dra mig till badet som ja skulle gjort för 10 minuter sedan, men denna dumburk är som alltid svår att slita sig ifrån.


Puss

Av Anna - 15 oktober 2008 00:01

Man får en del frågor ibland - har du en blogg? kan jag få adressen till din blogg. Mitt svar blir alltid att jag inte har någon blogg.


Vill inte att det ska bli som sist, ALLA visste vad man gjorde. Ingen behövde typ ringa längre. Jag bloggar för jag tycker det är kul, men det blir genast lite jobbigt om man vet att alla man känner läser den. Därför slutade jag förra bloggen.


En del har kanske hittat mig ändå, det blir väl så.


Näj nu ska jag och min förbannande hals gå lägga mig *ont ont ont*

Natti

Av Anna - 14 oktober 2008 16:35

När man bara sitter hemma såhär så hinner man plöja igenom många bloggar. Det är då tankarna börjar snurra. Varför verkar det som alla har ett så jävla innehållsrikt liv? Hur orättvist är inte det!! Dom är kända, dom har pengar, dom köper va fan dom vill, dom flyttar utomlands, dom bloggar ifrån en underbar strand, dom har perfekta kroppar, dom kan unna sig what the fuck dom vill. Sånt är fan inte kul att läsa när man själv sitter hemma sjuk i mysbrallor och trummar på fingarna för att man inte har något att göra.

Folk säger att man inte blir lyckligare av pengar, och jag säger - Klart som fan man blir!!!!

Ett rörigt inlägg jag vet hehe. Blir bara allmänt avis när man hamnar på dessa sidor ibland. Jag vill med ha ett liv i lyx.


Av Anna - 14 oktober 2008 11:53

Fy fan vad pissigt tråkigt det är att vara hemma och va sjuk!!!! Rastlös till tusen, vill bara bli pigg igen och frisk, få orken tillbaka så man kan träna och städa och jag vet inte vad. Ligga som en jävla broccoli isängen och dega känns fördjävligt.


Vad har annars hänt?

Jag har blivit mörkhårig minnsan. Trivs kanon. Nästa gång ska jag satsa på en liten mer rödaktig färg, kastanj, magonhy, jag vet inte. Men det är förbannat snyggt när man kan ana att håret skiftar i rött. När orken kommer tillbaka ska jag slänga upp kort.


Var på arbetsintervju förra veckan, lätt den värsta jag varit på. En hel bunte med frågor som tog 55 minuter. Får svar om 2 veckor. Fy fasen alltså, intervjuer är det värsta jag vet!! Sitta och bli uttittad och utfrågad i minsta detalj, sen blir dom tysta rätt som det är och skriver ner massa saker på deras papper, varför får man aldrig se vad dom skriver??????


Nej nu måste jag hämta kaffe för min stackars lilla ömma hals.

Bye.



Av Anna - 13 oktober 2008 22:03

Schit jag verkligen LOVE Britney spears nya låt och video!

Den ska lätt få hänga med i mp3:an när man tränar.



Ovido - Quiz & Flashcards